Camper huren

Een camper huren was nog nooit zo gemakkelijk

Inleiding

Veel mensen denken er wel is aan, dan breekt de vakantie aan en dan wilt u eigenlijk niet weg uit de vertrouwde omgeving van uw eigen huis, maar wilt toch de zon opzoeken. Hier bestaat al een tijdje een oplossing voor, overkomen waaien vanuit Amerika, is de camper de ideale oplossing om lekker vertrouwd in je eigen omgeving op vakantie te gaan.

Een camper huren en de voordelen hiervan

De camper maakt ook in Nederland en de rest van West-Europa een opmars. Veel reizigers rijden vanaf hun huis of vanaf hun campingplaats in de provincie naar voornamelijk bestemmingen in Zuid-Europa. Denk hierbij aan Zuid-Frankrijk, Spanje, Italië, Portugal maar ook Kroatië en zelfs Duitsland en Denemarken zijn steeds meer in trek bij de vakantieganger die ervoor kiest met de camper op reis te gaan.

Natuurlijk is dit gemakkelijker voor de mensen die zelf al een camper hebben, maar voor degene die niet zelf een camper bezitten is er een ruime keuze als het gaat om een camper huren voor de vakantie. Doordat u ervoor kiest om een camper te huren, kan u kiezen voor wat meer luxe aangezien de camper maar vaak maximaal 1 maand wordt gebruikt.

U kunt gaan en staan waar u wilt en optimaal genieten van de omgeving aangezien u uw eigen chauffeur bent. De zonsopgang en zonsondergang kunt u hierdoor overal ontspannen meemaken met een goed glas wijn en een terrasje voor uw camper. Of de zon nou te erg schijnt of het regent dankzij een overdekt terras dat aan uw camper bevestigd is, zit u altijd beschermd terwijl u buiten zit.

Buiten dat het natuurlijk heel knus en gezellig is in een camper met uw eigen keukentje en televisie, is het ook nog eens besparend. Denk hierbij aan de anders zo hoge hotel en vliegkosten. Met een camper huren bent u ook niet verplicht om op tijd ergens te gaan eten, aangezien u hier zelf bepaalt wanneer u wat gaat klaarmaken. Dat zelf koken in de buitenlucht of in de camper heeft natuurlijk ook wel wat.

Met bagage is het ook makkelijk geregeld, niet meer opletten dat uw koffer te zwaar weegt. Dankzij de ruimte van een camper kan er aardig wat meegenomen worden, zelfs de fietsen kunnen achterop en beoefent u graag een hobby zoals duiken, dan is er ruimte zat om uw eigen duikspullen mee te nemen.

Kortom, een camper huren en hiermee door Europa reizen, heeft zo zijn voordelen. Lekker alles op uw gemak doen en nergens aan verbonden zijn geeft een heerlijk vrij gevoel. U ziet ook meer van de bestemming en reist zonder stress van andere vakantiegangers die u in het hotel of vliegtuig toch maar liever ontloopt.

Huur een camper bij Frans Stokman BV.


Delen